percyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vodná fajka.

...a iné radosti

Vybral som sa s priateľom do čajovne. Čajovňa dovtedy bola miestom, kde môj výskyt bol priam nepravdepodobný. Radšej som navštevoval podniky iného zamerania :-))) No ale čo už. Táto čajovňa bola a je priam hipisácke dúpä - sú tam separé oddelenia ako z tisíc a jednej noci, kde sa vyzúvate a sedíte v tureckom sede oddelený od ostatných návštevníkov závesom. Je tam možnosť zahrať si šach, dámu a robiť aj rôzne iné činnosti. Zo stropu svietia farebné svetlá, v úzadí vyhráva tibetská hudba, do ktorej jačia jaky, zavýjajú hladní mnísi a akýsi podivný nástroj temne duní. Obsluha sa nevymyká z tejto atmosféry - drobná žienka s dredami ako Bob Marley.

Z ponukového listu ma zaujala vodná fajka - polhodinka za 100,- Sk. Dokonca bola možnosť vybrať si tabak podľa chuti, zvolil som si jazmínový. Dali sme si aj nejaký čaj, nedoporučoval by som vám ho zajedať zázvorom, ako sme to robili my. Vraj ničí rakovinové bunky, ale myslím, že aj tak jeho konzumácia nestojí za to. Kto mi neverí, nech ho ochutná :-)))) Priniesli mi vodnú fajku, trčala z nej hadička s náustkom. Hneď som jej koniec zasunul do úst a potiahol. Chutilo to sladkasto, ale mohol by som bez toho byť. Spolusediaci ma podrazil, pretože odmietol ťahať z fajky so mnou. Teraz sa už nič nedalo robiť. Tak som poťahoval odušu, lebo som netušil, či mi pri nedostatočnom úsilí náhodou nezhasne. To viete - laik.  Radosť mi však robili kúdoly dymu, ktorými som postupne zaplnil celú miestnosť. Nikto iný nefajčil, len ja, všetkým ostatným však krivilo nosy do zábavných polôh :-)))) Zjavne podnik ešte nemal vyriešenú ventiláciu. Fajčiť sa má len polhodinu, ja som to však natiahol na asi 3/4 hodinu. Na konci som sa cítil, akoby som práve zabehol maratón. V povznesenej nálade sme odišli.

.....o druhej nad ránom som sa náhle zobudil na to, že nemôžem lapiť dych :-))))))))))))))))))))) 

 


neresti | stály odkaz

Komentáre

  1. dobre cajovne
    milujem

    moja kamoska nosila od starej mamy take genialne kolaciky - Skalicke zazvorniky

    publikované: 06.04.2006 19:15:38 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. aaaaach, šííííšaaaaa.....
    šiša, tak sa totiz vola vodna fajka :) Jednu mame na chate... Mmm :) Nerada taham sama, vacsinou tahame aspon 4ja. Vtedy je to faajn, ani hlava sa netoci, ani neni zle, len to fajne vonia a nam je prijemne... Pekne spomienky na nu mam... Mame ju z Egypta, kde sme chodievali kazdy vecer jednu zafajcit... Krasna dovolenka to bola :)
    publikované: 06.04.2006 21:17:27 | autor: Sabé (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. to all
    ano presne sisa ...fantastika....
    publikované: 06.04.2006 21:33:30 | autor: tomoko (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. percy
    Ty si bol v čajovni v Zichiho paláci ??
    lebo túto čajovňu straaaaaašne ľúbim
    publikované: 06.04.2006 21:53:53 | autor: mŕtve nebo (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. vodna fajka? da sa
    ja ma rad jablkovy alebo melonovy trabak. rozlozime na intraku na chodbe deku, posadame si do kruhu, poriadne nalozime a rozduchame vodnicu uprostred a ide sa. len tak vecer vychutnbavame lenivu chvilku. vdychujem dym, na chvilku ho zadrzim hriesne hlboko v plucach a po chvike ho vydychujem, trochu sa mi mota hlava. som uvolneny, cele telo mi leniveje... je to fajn, dat si s kamosmi podvecer vodnicu.
    publikované: 06.04.2006 23:02:04 | autor: mirec (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. ja som tu za opoziciu
    cajovne su jedny z mala priestorov, kde je relativne cisty vzduch. Tato nova moda vodnych fajok ma vyhana aj odtial.
    publikované: 07.04.2006 09:25:04 | autor: čvi (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. ospravedlnenie
    som tu nový a trapoším ,xexe. doteraz som veselo každému odpísal mailom, až dnes adminovi došla trpezlivosť a taktne ma upozornil, aby som neposielal odpovede, lebo chodia jemu ....
    publikované: 07.04.2006 10:57:56 | autor: percy0 (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. šuppa
    šiša je uplne že good...my chodíme do radosti a tahaaaame si...nam najviac chuti ruža a broskyňa...to je fuckt very good ;-)))
    publikované: 12.04.2007 10:17:25 | autor: majqa (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. SISAAAAA!!!!
    fuuuha ludia....ja by som si dala...robite mi dost chute:Dfajcit s kamaratmi je ta naj vec na svete,ale zase nehovorim,ze nie som schopna vydajcit celu sisu sama...;))asi idem zase raz nejake prachy naskrabat...
    a pre šuppa - najdite si please ine miesto...v radosti som bola raz a je to nechutna krcma so sisami,ktore sa tam absolutne nehodia a neviem ako si to tam mozte vychutnat..ale sak je to vasa vec...neberte to ako kritiku ale ako radu...sak len o kusok vysie je my a mama kde su super ludia a vzdy dobra atmosfera...
    paaaa
    publikované: 14.06.2007 17:19:09 | autor: Matka (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. radoost
    je neco paradne-no mozno sa tam tie fajky ani nehodia ale nevem si predstavit radosrt bez fajky..a jj my a mama-celkom hezke posedny cas xodim na fajku len tam:)meloonova je mnaam:)
    publikované: 26.09.2007 19:58:34 | autor: siska (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. co z toho vyplyva: cajovne prinasaju povznasajucu naladu :)
    a co si mal za caj? ja cajovne mam rad, ale nechcel by som, aby mi v nich niekto dymil :)
    publikované: 27.11.2007 19:56:03 | autor: bob marley (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014