percyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ožran a andulka.

Idem dnes z obeda a vidím neďaleko chodníka chlapa v montérkach, ktorý manipuluje s niečím ako malá taštička z hnedého papiera. Prikladal si ju k tvári a ja som nevedel, či fetuje, alebo čo vlastne rieši. Zbadal ma, zakričal na mňa, tak som ho počkal. Ako prišiel bližšie spoznal som v ňom môjho bývalého klienta, ktorý mi hneď povedal, že "trochu som si vypil". Oči mal vypúlené akoby práve zbadal štyroch zombiov. To, čo niesol, nebola taštička, ale malá kartónová škatuľa s prerazenými dierkami navrchu. Ukázal mi, čo je v nej - a hľa, chúlil sa tam malý zelný papagáj, ktorý sa tak triasol, až hlavou klepal o spodok škatule.

Nečudo, vonku bola zima a tento nezodpovedný ožran ho zobral na prechádzku. Hneď som ho aj spucoval, že čo to stvára a poslal som ho s vtákom okamžite domov.

Človeka napadne, že vlastniť zviera môže prakticky hocijaký magor, môže si s ním robiť čo chce a skutočne len výnimočne je niekto za zlé zaobchádzanie so zvieraťom potrestaný.


reality show | stály odkaz

Komentáre

  1. smutné,
    ale následky z toho budú mať obaja. Andulka stopro doživotnéé!
    publikované: 20.11.2007 21:18:43 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014