percyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nová práca.

Od 1.8. nastupujem do nového zamestnania. Mám však z toho trochu čudný pocit. V súčasnej robote mi nebolo zle, naopak je mi fajn. So všetkými dobre vychádzam, všetkcýh poznám, viem čo si môžem dovoliť a som pracovne plne vyťažený. Práca ma ešte k tomu baví. Je lepšie, keď je čo robiť, ako sedieť len tak so založenými rukami a čakať na fajront. Má to však jeden háčik. Deväť rokov robím v podstate to isté, na tom istom mieste, skoro za ten istý plat. Zamestnávateľ bol so mnou spokojný a aj nedávna kontrola dopadla vynikajúco, tak prečo potom odchádzam? Pretože mi jasne povedal, že nemôžem rátať s postupom funkčným, ani platovým. Tabuľky jednoducho nepustia. Pritom je mu ľúto, že odchádzam a to z dôvodu, že som popri svojej robote dokázal zastúpiť aj iných. Ku koncu to však nadobudlo dosť obludné rozmery, lebo som zastupoval iného aj polroka, často som nevedel, kde mi hlava stojí a nijako sa mi to na plate neprejavilo. Teraz znovu niekto vypadol, ale už mám toho dosť a venujem sa len svojej robote. Na druhej strane kolektív sme boli perfektný a mnohým je to ľúto, hovoria mi, že robím chybu, lepší kolektív nenájdem, aby som si to ešte rozmyslel.  V novom zamestnaní budem mať vyšší plat a menej práce, to je paradox, čo?

Ale aj tak mám z toho čudný pocit ...


rôzne | stály odkaz

Komentáre

  1. hm
    a co vlastne robis?
    publikované: 13.07.2006 21:06:42 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. zeixxy
    skús si tipnúť
    publikované: 13.07.2006 21:14:52 | autor: percy0 (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. no
    hmmm, zjavne je to nejaka kancelarska praca,a le zas nie ulpne taka typicka ked sa da robit aj lepsie aj horsie ... ja netusim :)))
    publikované: 13.07.2006 21:20:16 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. ...
    typovala by som skor sluzby, ako zakaznikom a ty by si raz aj poziciu veduceho atd, aspon take daco mi z toho vyplyva
    publikované: 13.07.2006 21:21:21 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. *
    tipovala*
    publikované: 13.07.2006 21:22:04 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. zeixxy
    celkom správne, som úradník :-0
    publikované: 14.07.2006 07:08:43 | autor: percy0 (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. percy0,
    každá zmena so sebou prináša pozitíva aj negatíva...určite si predtým zvažoval za a proti a keďže si sa rozhodol odísť a skúsiť to druhé miesto, tak to asi bolo lepšie...myslím, že si sa rozhodol správne a budem Ti držať palce, aby Ti to vyšlo a aby sa Ti tam darilo...človek by mal ísť "dopredu", i keď s istým rizikom /ako si spomínal, ste veľmi dobrý kolektív/, keďže ideš do nového, neznámeho...ale bol to prvý krok a ktovie možno budeš mať neskôr ešte lepšie miesto...keby si to neskúsil, mohol by si si to vyčítať...
    publikované: 14.07.2006 07:50:41 | autor: angie (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014