percyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Na chate (drevenej).

Nuž tak minulý víkend sme boli s partiou na chate a bolo veru super. Vypila sa nejaká slivovička, vínko, šampanské, podaktorí zafajčili bongo a iní si zas šnupli tabaku xixi. Ako to už býva, s pribúdajúcimi hodinami účastníkov posedenia ubúdalo, šli spať. Nakoniec sme zostali len dvaja. Okolo 3:00 hod. ráno som si pomyslel, že by som mal ísť hádam aj ja spať. No o štvrť na štyri mi zazvonil mobil a kamarátov hlas sa ma spýtal, že ide okolo, vidí, že sa u nás svieti a tak že či sa môže zastaviť :-) Jasne, hovorím mu. Aj sa zastavil a pokračovali sme v trojici. Popíjala sa vodka, borovička, šampanské. Jedného kumpána som zobudil, lebo došla brzda a on predtým spomínal, že poslednú minerálku má v aute xixi. Okolo piatej som už bol grogy a šiel som spať.

Aké bolo moje prekvapenie, keď ma o ôsmej zobudili na raňajky a na schodoch som sa míňal s posledným vytrvalcom, ktorý šiel práve vtedy hore do izby spať. Návšteva ráno sadla do auta a šla rovno do roboty :-)))

Fajn relax.


neresti | stály odkaz

Komentáre

  1. :))
    publikované: 22.11.2007 19:03:40 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014