percyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Justin-ova 65-ka.

crazy party
Tak v piatok ani neviem ako som sa dostal na jednu guláš párty do chalupárskej osady zvanej (to je jedno, nie?)   Spočiatku nás tam bolo asi 10, zábava bola poslabšia až sa mi zdalo, že to budem musieť nejako pretrpieť. Keď vtom, kde sa vzal, tu sa vzal, zjavil sa pri plote nečakaný zjav - starší Angličan so šedivým vlasmi v cope a  okuliaroch, ktoré skrývali už trochu mútne očká - JUSTIN! Dozvedel som sa, že má chalupu rovno oproti chalupe nášho hostiteľa. Justin nás mohutným hlasom volal k nemu na oslavu - práve v ten deň mal narodeniny - 65 rokov. Keďže hostia, ktorí sa mu prisľúbili, nejako nechodili, šli sme k nemu mrknúť, xixi. Za stolom na tráve pred chalupou sedel párik dôchodcov, ktorý po anglicky nevedel ani slovo. Napriek tomu boli dobrí priatelia, tvrdili to oni aj Justin, kotrý vo veľkom nalieval víno a prázdne fľaše hádzal oblúčikom pod metrovicu :-))) Na zahryznutie pripravil nakladanú pikantnú cibuľu vlastnej výroby a nejaké čínske huby. Mal mozgovú príhodu, takže jeho angličtine nebolo dobre rozumieť, čo komplikovalo aj fakt, že ja ju príliš neovládam. Ale stihol sa pochváliť, že má dom v Chorvátsku pár metrov od mora, byt v Bratislave aj v Canterbury, ale že najlepšie sa cíti na chalupe :-))) O Slovákoch v Anglicku však nemal príliš dobrú mienku, rovnako tak ani o Angličanoch, ktorí chodia robiť na víkend bordel do Bratislavy. Justine pomiešal víno s pálenkou, zapálil si cigaru a užíval si oslavu. Podchvíľou si do tmy zakričal : " I am sixtyfive!" Cítil som sa uňho fajn, ale neskôr ho priatelia uložili do postele, lebo mal hodne pod čapicou. Za nejakú polhodinku sa však Justin zjavil aj s päťlitrovým demižónom vína u nás, kde sa ďalej bavil. Ten demižón niesol tak, že okolo neho lietal ako lopta, až bol zázrak, že ho nerozbil. V zábave sa ďalej pokračovalo, Justin to oživil a nakonie som bol aj rád, že som na ten laz šiel :-))))))) 

reality show | stály odkaz

Komentáre

  1. no
    tedaaa;-)nebudem komentovat to "alkoholicke", ale som rada, ze si sa nakoniec celkom dobre zabavil...Justin musi byt podareny;-)
    publikované: 01.10.2006 13:20:14 | autor: angie (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. a ze vraj
    piju hlavne slovaci
    publikované: 01.10.2006 13:30:03 | autor: yossarian (e-mail, web, autorizovaný)
  3. angie
    škoda, že si tam nebola, schuti by si sa zasmiala, xixi - spomínal, že si raz rozložil na záhrade oheň (pálil starú trávu) a pribehla angažovaná suseda, zaliala mu to vedrom vody a rozkopala po záhrade. Tvrdil, že v Anglicku môžu na súkromnom pozemku na narušiteľa strieľať, xexe.
    publikované: 01.10.2006 20:11:29 | autor: percy0 (e-mail, web, autorizovaný)
  4. yossarian
    garantujem ti, že za Justinom by si nestíhal - miešal víno s pálenkou a páni, ten mal teda ťah :-)
    publikované: 01.10.2006 20:12:42 | autor: percy0 (e-mail, web, autorizovaný)
  5. percy0
    ;-) no mylim, ze on ma takych a podobnych zazitkov viac...tak mozno pri dalsej oslave;-)
    publikované: 01.10.2006 22:04:55 | autor: angie (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014