percyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Je diaľka dôvodom na rozchod?

Dvaja ľudia žijú každý na opačnom konci republiky. Ľúbia sa, ale napokon sa rozídu. Nikto nechce ustúpiť a presťahovať sa k tomu druhému. Je to podľa vás dôvod na rozchod?


zamyslenie | stály odkaz

Komentáre

  1. hm ...
    tak to závisí od sily lásky, ... potrebuješ k tomu veľa dôvery, trpezlivosti, hlavne tej dôvery...
    ak to nefunguje, alebo nechcete aby to fungovalo, tak to vzdáte.. a poviete si, že hm, sme ďaleko.. a takto to nepôjde..
    všetko závisí do Vás obidvoch...
    nie iba od jedného..
    publikované: 31.03.2008 20:58:54 | autor: kvietok (e-mail, web, autorizovaný)
  2. nie nie;))
    ja takto s priatelom zijem uz osem mesiacov... ja studujem v Prahe, on pracuje v Ziline, tak sa vidime tak raz za mesiac, raz za dva mesiace... vobec nerozmyslame, ze by to niekto z nas zmenil, ze by sme sa nejak dohodli na spolocnom mieste, kde budeme spolu zit... ale stale sme spolu a nad rozchodom kvoli dialke sme vobec nerozmyslali nikdy... je to obcas dost tazke, teda vacsinou, ale pokial sa dvaja miluju, tak myslim, ze to ide:)
    publikované: 31.03.2008 21:10:37 | autor: kiinka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. No ja neviem,
    ale keby som ju fakt ľúbil, tak hneď utekám. Ale samozrejme, každý je iný a niekedy aj tie okolnosti jednoducho nepustia.
    publikované: 31.03.2008 21:13:40 | autor: vladov (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Na opačných koncoch republiky môžte žiť...
    teraz a nemusíte perspektívne. Ani prácu nemusíme mať celý život na tom istom mieste, tak prečo nezmeniť aj bydlisko. A v takýchto extrémnych vzdialenostiach si to treba vyjasniť hneď na úvod. Aj občasné stretnutia sú viac ako žiadne a prostredníctom netu a telefónov sa dá veľa "zaplátať". Niektorí ľudia si viac povedia cez net ako keby boli spolu. Toto všetko môže zavážiť pri rozhodovaní sa...
    publikované: 31.03.2008 22:01:03 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  5. RE
    ...myslim si, ze toto je fakt strasne individualne. Mne taky vztah nevydrzal.
    So svojou byvalou(bola to Ceska) som sa zoznamil v USA na work and travel. Ja studujem v Prahe, ona v Brne. Hovorili sme si, ze ked sme uz preleteli tolko kilometrov, aby sme sa zoznamili, niejakych 200km z Prahy so Brna nas nerozdeli, ale stalo sa.
    Do Brna som chodil(respektive ona prisla do Prahy) v podstate kazdy vikend na 3 dni. Pisali sme si cez ICQ, mailovali, telefonovali. No proste nevydrzalo to. Prislo skuskove a kazdy potrebuje mat na ucenie trochu casu sam pre seba(aspon ja). Nevideli sme sa 3 tyzdne a ona sa rozhodla to ukoncit. Ja som bol schopny zvladnut, ze sa sem-tam nevidime, ona nie(aspon to bol podla mna hlavny dovod rozchodu, podla nasho rozhovoru). Nic viac, nic menej.
    Ale ja Vam drzim palce nech Vam to vyjde, poznam taktiez kopu parov, ktorym to klape. Tak good luck!!!
    publikované: 01.04.2008 00:18:02 | autor: hlas10 (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Tazko povedat
    zalezi to na ludoch a na konkretnom pripade. je kazdeho vec ako sa rozhodne. kamos to taha s mladou tiez takto. ja by som to nevydrzal
    publikované: 15.06.2008 11:31:15 | autor: Dinosaurus (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014